Hakkımızda

2000 yılında kurulan Ceka Group, başlangıçta Matbaa ve Etiket hizmetleriyle sektöre adım atmıştır. Müşterilerimizin beklentilerini önceliklendirerek, hizmet yelpazemizi genişlettik ve zaman içinde ithalat/ihracat ile inşaat sektörlerindeki stratejik hamlelerimiz sayesinde, çeşitli alanlarda öncü çözümler sunmaya başladık.

Ceka Group olarak, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi merkeze alarak hareket ediyoruz. En önemli hedeflerimiz arasında, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak, pazarda yenilikçi ve gerçekçi stratejiler geliştirerek ilerlemektir. İlkelerimize dayalı yürüttüğümüz bu yolda, yaptığımız çalışmalar en büyük gurur kaynağımızdır.

Kalite ve Güven ile Daha Güçlü Yarınlar

Ceka Group olarak, 24 yıllık tecrübemizle, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve kaliteyi her daim en üst düzeyde tutmak temel ilkemizdir. Baskı, promosyon, ambalaj ve prefabrik konut alanlarında birçok kurumsal firmaya hizmet vererek, geniş ürün yelpazemizle yaşamınızı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. İleriye dönük olarak, sektördeki öncü pozisyonumuzu korumak ve yeni başarılarla daha güçlü yarınlara emin adımlarla ilerlemek bizim için en önemli misyondur.

İlkelerimiz

Etik Davranış ve Şeffaflık
Tüm iş süreçlerimizde, etik kurallara sıkı sıkıya bağlı kalarak, her zaman açık ve şeffaf bir şekilde hareket etme prensibimiz.
İnovasyon ve Yenilikçilik
Sürekli gelişen pazar koşullarına ayak uydurmak ve müşterilere en iyi hizmeti sunmak için son teknolojiyi ve yaratıcı çözümleri kullanma taahhüdümüz.
Müşteri Odaklı Yaklaşım
Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını anlamaya yönelik sürekli çabamız ve onlara en uygun çözümleri sunma kararlılığımız.
Çalışanların Gelişimi ve Refahı
Çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerine yatırım yaparak onların refahını sağlama ve böylece şirketimize daha büyük değer katmalarını teşvik etme amacımız.
Kaynak Yönetimi
Kaynaklarımızı etkili bir şekilde yöneterek, sürdürülebilirlik ve verimlilik sağlamak ve böylece kalite standartlarını üst düzeyde tutmak.
Etkinlik ve Verimlilik
Tüm operasyonlarımızda, hedeflenen sonuçlara maksimum verimlilikle ulaşmak için süreçlerimizi sürekli iyileştirme çabamız.

Tarihçemiz

2000 Yılında kurulan Ceka Group her geçen gün gelişen kadrosu ve faaliyet alanları ile uluslararası hizmet vermeye devam etmektedir.

2000

Ceka Group Kuruluş

CEKAGROUP iş hayatına; 2000 yılı itibariyle CEKA MATBAA ve ETİKET olarak başlamış ve daha sonra;

2001

Ceka Turizm Kuruluşu

2001 yılında CEKA TURİZM kuruldu.

2002

Ceka Plastik & Ambalaj

2002 yılında CEKA PLASTİK ve AMBALAJ alanında hizmete başladı.

2006

İstanbul Anadolu Gazetesi

2006 yılında İSTANBUL ANADOLU GAZETESİ’ne hizmet verdi.

2007

Ceka Promosyon & Tanıtım Hizmetleri

2007 yılında CEKA PROMOSYON ve TANITIM HİZMETLERİ başladı

2009

Ceka Kurumsal Tanıtım Hizmetleri

2009 yılında CEKA KURUMSAL TANITIM HİZMETLERİ başlatıldı.

2014

Prefabrik & Seramik Üretimi

2014 yılında prefabrik bayiliği ve seramik üretimi ile inşaat sektöründeki faaliyet alanlarımızı genişlettik.

2019

CEKA GROUP REKLAMCILIK MAT. İNŞ. GIDA PAZ. İTH. ve İHRACAT ANONİM

2019 yılında şirketimiz CEKA GROUP REKLAMCILIK MAT. İNŞ. GIDA PAZ. İTH. ve İHRACAT ANONİM Şirketi unvanı altında toplanarak hedeflerini daha da arttırmıştır.

2021

CK Ambalaj A.Ş 

CK Ambalaj A.Ş Şirketimizin kuruluşu ardından Plastik geri dönüşüm faaliyetlerine başladık.